vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Althea

Stone age love and strange sounds too

8 dec 2016 17:45
Av någon anledning som jag inte förstår så har jag Umeåresan som ett spöke i mitt sinne. Jag vet inte om det var hans skäggstubb, kylan som trängde genom märg och ben medan vi väntade på att få komma in och trängas bland LP-skivor och stenkakor eller om det var hans evigt lätta doft av rök och industritvål som får mig att göra det hela till en milstolpe. Eller var det sista gången han var bakis utan att jag nämnde något och kanske det var höstens sista flamma som lågade till innan helvetet tog vid.
Tälten var knökfulla med folk och där mitt bland en massa hippa ungdomar stod vi och höll om varandra mellan hans kedjerökande och kaffedrickande. Vi visste att väntan skulle bli lång så vi drog till tågaffärn och där vi bredvid, av en slump, hittade den restaurang vi så ofta skulle återvända till. Egentligen hittade vi inga skivor av rang, en Runaways och en Dire Straits singel, och egentligen var det inte vidare trevligt för han var lite bakis-sur och jag frös mest. Ändå är det minnet som jag håller kvar vid längst, för alla andra har bleknat av bakfyllor, misstro och abstinens. Eller är det för att det är enda minnet som handlar om mig och inte honom. Vi drog till Umeå för jag ville handla skivor. Vi drog till Umeå även om han nog ville supa lite till men gav upp tanken för att följa med mig. Eller är det bara för hans skäggstubb var så himla perfekt och jag hade ägglossning.
Men som alla andra minnen kommer det att blekna och läggas längst bak i huvudet bland alla svek, lögner och idioti, för vart ska jag annars lägga det när allt är så jävla förstört och alla andra minnen skär som en kniv genom bröstet på mig så fort de kommer upp på näthinnan.
Alla dessa jävla svek.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Althea
423 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Althea en ros

Althea har skrivit om

idiot Barn hejdå irritation sommar Ord Äcklad Alkohol Ångest känslor bitterhet Reiki familj beslut dagar

Altheas senaste Ord

» Life in slowmotion
22 nov 2016 12:17
» Dancing in the moonlight
11 nov 2016 18:35
» Eftertankens kranka blekhet
3 nov 2016 19:45
» The winter is coming
16 okt 2016 22:42
» Fuck you very very much
10 okt 2016 12:45
» Well fuck you
12 sep 2016 20:17
» When you kiss me heaven sighs
5 sep 2016 19:38

Dagens namn: Malin, Malena
:: reklam ::