vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

cave

Ok, thnx, bye!

4 jan 2016 20:38
Hur skulle det låta om du sammanfattade 2015 årstidsvis?
En vinter som inleddes med en rätt djup depression där jag på allvar övervägde om det där med att sluta leva kunde vara något jag kunde leva med (eller inte leva med så att säga).

En stressig vår som ledde till en fruktansvärt smärtsam fysisk sjukdom men som även ledde till att det psykiska lättade för vet ni hur HÄRLIGT det är att inte ha ont och att vara vid liv jämfört med att ligga och gråta av fysisk smärta tjugo timmar om dygnet?

En sommar som var otroligt varm och ljuvlig, sen kall och regnig och sen varm och ljuvlig igen, lagom tills att jag var rätt komplett ihoplappad och lycklig och stark i början av augusti.

En höst som blev de snabba hjärtslagens höst på grund av ett random meddelande i september. Fler resdagar än något annat år sammantaget under två månader och både berusande förälskelse och stress och ofokus på jobbet.

En vinter med många, långa sena nätter (eller korta, i alla fall räknat i sömn) och mycket, mycket alkohol. Började använda alkoholen både som en flykt och som ett medel för att våga säga av vad hjärtat var fullt och ja. Det är väl inte optimalt.

Någon födsel eller död som påverkade dig?
Som tur var ingen död, men ett par födslar som gjorde hjärtat varmt och lyckligt.

Besökte du några anmärkningsvärda platser?
En fantastiskt vacker ö i Medelhavet där jag gick ensamma morgonpromenader innan det blev för varmt, badade hundra gånger i klart, ljummet vatten och drack syrliga citrondrinkar i en solstol utan det mörka moln som hängt över mig under vintern och våren.

Fick även åka till min mest älskade stad i världen, gå på gator jag minns men även upptäcka nya, dricka rödvin i solnedgång till jazzband, umgås med en av mina favoritpersoner i världen, morgonjogga i soluppgång (bakis!) och skicka hemliga, rodnande meddelanden så fort jag hittade wi-fi.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?
Min födelsedagshelg kanske, men förmodligen kommer jag tappa bort vilket år den ägde rum såsmåningom. Samma sak med nationaldagen, som var otroligt minnesvärd men som säkert lika gärna kunde varit 2014 eller 2016 när jag är typ sjuttio.

Vad var din största framgång 2015?
I´ll get back to you on that one.

Gjorde du något du inte borde ha gjort?
Förmodligen skulle jag aldrig ha svarat på de där meddelanden jag fick. Jag skulle heller inte ha grävt vidare efter mer, eller hört av mig på fyllan, eller börjat skicka hjärtan för jag fick bara bekräftat det jag egentligen visste men har jobbat rätt hårt på att glömma bort: jag är som han, han är som jag och det går inte längre att tänka bort att han som människa gör mig glad, nyfiken, inspirerad och lite rädd. Jag vill ha en sån människa i mitt liv men jag tror inte att jag kan det och jag vet inte jag ska förhålla mig och jag bara förstör och bla bla bla ni vet.

Vad har du lagt dina pengar på i år?
Mat. Mat. Mat. Boende. Mat? Herregud vad pengar jag lägger på mat! Man kunde tro att jag lagt mycket pengar på resor men jobbet har betalat det mesta faktiskt. Eller ja, i reda pengar har jag väl lagt ut en hel del själv ändå. Men mat alltså! Och alkohol, I guess.

Hur var det med sorg vs glädje under året?
Fram till juni ungefär lade jag så otroligt mycket tid på att antingen gråta eller tänka på att jag ville vara i fred så att jag kunde gråta eller koncentrera mig på att inte gråta. Tankar for som galna basketbollar inne i huvudet och allt gjorde ont. Sen hade jag ett par rätt harmoniska månader och nu. Ja. Jag kan bli så jävla glad, så varm och mjuk inombords (jag har använt metaforen med fleecefilen förut va?), när jag får höra att jag är underbar och vet att det är sant, den här personen tycker det om MIG, som tycker att HAN är underbar och det har så lite med sex och lust och utseende att göra (eller?). Det är ju eländigt också, det där, men jag är nog i grunden lycklig nu ändå

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015?
Tydligen lyssnade jag på Say Something 11 gånger på en dag. Det... säger... något. LOL.

Netflix?
Ja herregud, Netflix. Bytte jobbdator och hade inte längre tillgång till mina DVD-skivor så det blev väldigt mycket streamande. Nashville var nog den mest intensiva nyupptäckten. Finns dock inte på Netflix inser jag, jag hade Viaplay ett tag också.

Hur var det med din födelsedag?
Jag badade. Först i havet, sen i en insjö. Jag åt tacos och råbiff och ostron. Jag drack rödvin och öl. Jag åt även tårta och mackor och varmkorv. Jag var så glad.

Och vad säger vi om 2016?
Jag ska skriva en bok. Om jag inte får leva ut mitt förhållande med min crush på riktigt får jag väl göra det i bokform, som en annan slash fiction-writer. Kanske kan bli nästa E.L. James.

Nä, kidding aside. Jag ska avsluta det här förälskelseprojektet innan någon eller alla blir sårade och så ska jag undvika att bli deppig och trasig i år tänkte jag. HUR SKA DE TVÅ GÅ IHOP SIG DÅ? Fan vet. Men jag kan ju inte balansera! Jag vill ha den där nära, darrande, euforiska vänskapen men den blir ju något annat, jag hetsäter relationer, bränner ut den andra personen, ska ha ALLT, all bekräftelse och all kärlek tills den andra inte kan andas utan drar sig undan och jag följer paniskt efter och viftar med händerna och ropar LOVE ME LOVE ME och sen är det över.

Så att wow. Jag kanske bara under 2016 ska lära mig hantera mig själv.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

141 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge cave en ros

cave har skrivit om

förälskad

caves senaste Ord

» bränn vår stad
31 jan 2024 08:20
» the hate u give
27 dec 2023 20:16
» it´s alive!
7 jul 2021 11:55
» i could be your silver spring
24 feb 2021 08:19
» Saker som hänt i min lägenhet
28 apr 2020 12:45
» Överlämning från BUP
27 feb 2020 10:31
» hallå bibblan hur är läget
4 mar 2019 10:04
» generellt ångestsyndrom
2 okt 2018 08:46
» Brottning och brottstycken
20 jun 2018 12:20
» i´m sorry i lost myself
27 maj 2018 18:07
» your dirty sweet delights
2 nov 2017 15:17

Dagens namn: Holger, Holmfrid
:: reklam ::