vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

cave

None of Dem

20 apr 2017 11:02
i åtta månader hade jag tinder. låt oss summera upplevelsen!
varning för starkt innehåll.

i början möttes jag av IT´S A MATCH på det mesta jag svepte höger på eftersom jag, har jag förstått i efterhand, var ett nytt och snyggt ansikte i flödet. jag skrev en rätt ambitiös text om vad jag gillade att göra och citerade en pretentiös låttext. under de här åtta månaderna ändrades texten till att numera bara kort citera rolling stones. please allow me to introduce myself. I´m a woman of wealth and taste.

första gången jag chattade med någon var det en rätt ung kille som satt på en krog på linné med sina kompisar och ville ses direkt. jag satt på en annan krog i en annan del av stan med mina kompisar och svarade att jag föredrog tjejkväll, thankyouverymuch.

ett tag hade jag sju-åtta aktiva chattar igång samtidigt och det var mysigt att prata om vad man ätit och tränat och gjort och tänkt på. det var en kille med samma namn som V som var rolig men inte så smart, det var många som hette johan och så var det den första som fick ett smeknamn och också den första jag gick på dejt med. brandmannen hade en ful keps som dolde ett tunt hårfäste men han var lång och glad och pratig och gillade musik på samma sätt som jag gillar musik. vår första dejt varade i tre och en halv timme, vår andra i sju timmar och avslutades med mitt första ligg sen V. han var bra och snäll och uppmärksam men lite för krävande. han luktade gott men ville aldrig stanna över natten och sen ville han sluta ligga och sen ville han sluta ses.

min andra dejt var en nervös civilingenjör som jag plågade mig igenom en stel middag med innan vi ömsesidigt beslöt att väl kanske inte höras igen nej. jag var mycket, mycket snyggare och roligare än han på alla vis.

min tredje dejt var en lång, dryg musiker som såg bra ut men som jag tröttnade på när han till och med skulle mainsplaina mina preferenser ("du är inte en choklad- och blommor-tjej, du gillar mer såna icke-romantiska grejer") (fel! älskar blommor och choklad och romantik). han skrev till mig fyra gånger efteråt, med exakt fyra dygns mellanrum men jag svarade aldrig.

en potentiell snygging med breda axlar och smilgropar ställde in dagen innan dejten pga jobb och hörde inte av sig igen.

min fjärde var en söt och sprallig skåning som var på besök över några dagar på konferens. vi hade väldigt roligt men han vågade inte kyssa mig och jag orkade väl inte direkt investera något i en person trettio mil bort.

på besök i min systers stad matchade och chattade jag med en hel drös men det blev inget av något.

min femte var halsbrytande rolig men totalt osexig och vid det laget var jag så trött så trött så trött på att Lära Känna och Berätta Om Mig Själv och alltid vara lite lite snyggare än min dejt så det blev ingen mer av det.

min sjätte var en mysig datatekniker som gillade fotboll och konstmuseum. vi hade trevliga dejter och trevliga samtal och trevliga chattar men jag hade börjat ligga med C och var väl just inte så sugen på något trevligt.

min sjunde var ung och ivrig. han gillade svår litteratur och att bada i havet och efter vårt tredje ligg kunde vi bonda över att vi båda krävde ångestdämpande/sömnpiller för att kunna somna. jag ångrade bittert att jag låtit honom sova över men han ville ändå inte ses mer pga det kändes för seriöst så vi tog ett ömsesidigt farväl. det var skönt.

min åttonde var en lätt överviktig, frånskild, fräck och sexig fd chef och vår första dejt påbörjade klockan fyra på eftermiddagen i jobbstaden och avslutades klockan tio på morgonen när jag vinkade hejdå vid min dörr. då hade vi pratat om tusen miljarder saker, hånglat vid en bardisk, haft sex på mitt kontor (wops), åkt tåg, blivit vänner på facebook och bestämt att vi båda var perfekta och underbara människor som antagligen borde ses igen. det gjorde vi och då söp vi oss fullständigt kalabalik och stal öl från en krog innan vi låg med varandra utan kondom (bra där, cave) och somnade i en hög i min säng. därefter beslöt vi ömsesidigt men utan ord att inte höras mer men han dyker upp i mitt flöde ibland och känns som en fin gammal bekant.

min åttonde och jag hade tusen saker gemensamt och han var kul men han skulle resa bort och under tiden insåg jag att jag visst gått och blivit lite väl kär i C.

min nionde var return of potentiella snyggingen med breda axlar och smilgropar från hösten och vi var på fyra dejter med två tillhörande extremt otillfredsställande ligg innan jag kände att det fick vara nog. mina artiga förslag att kanske avveckla dejtandet möttes med ett förslag om att istället ses och bara ligga och jag har låtit hans sista sms förbli obesvarat för vadfan.

nu ska tinder avinstalleras. inte för att jag inte tror att man kan hitta kärleken där (för det kan man säkert, once in a blue moon när båda deltagarna är i rätt fas av sin dejtcykel, utseende och personlighet matchar och liggandet är bra) (obs att egentligen första kriteriet är viktigast - dejtcykeln är allt) utan för att jag ju redan hittat min.

nu lägger jag alla ägg i den korg som heter C. det får bära eller brista men det går inte att komma runt att jag älskar karljäveln.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


misan: (20 apr 2017 20:19)
Men åååh! Cave, fy fan vilken text! Ett sådant liv i den på något sätt. Älskade det. Heja C! <3

cave: (23 apr 2017 19:57)
åh tack snälla misan! vad glad jag blev av din kommentar! haha ja jag tycker liksom att hela tinder-upplevelsen ringar in så mycket av... livet och samhället och alltet. och att den ändå mynnade ut i att jag blev kär i någon helt annan. <3

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

141 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge cave en ros

cave har skrivit om

förälskad

caves senaste Ord

» bränn vår stad
31 jan 2024 08:20
» the hate u give
27 dec 2023 20:16
» it´s alive!
7 jul 2021 11:55
» i could be your silver spring
24 feb 2021 08:19
» Saker som hänt i min lägenhet
28 apr 2020 12:45
» Överlämning från BUP
27 feb 2020 10:31
» hallå bibblan hur är läget
4 mar 2019 10:04
» generellt ångestsyndrom
2 okt 2018 08:46
» Brottning och brottstycken
20 jun 2018 12:20
» i´m sorry i lost myself
27 maj 2018 18:07
» your dirty sweet delights
2 nov 2017 15:17

Dagens namn: Olaus, Ola
:: reklam ::