vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Mini

Är jag ok?

7 sep 2012 10:47
Det är svårt att höra orden, särskilt när orden kommer från en annan mun än den man vill. Innerst inne vill. Jag hör dom, låtsas bli glad (mkt gladare än vad jag egentligen blir), minns hur dom lät med en annan röst, i vad som känns som ett annat liv. Jag undrar varför, av alla ord som finns i vårt språk, samma ord kommer ur mot mig. Tydligen är jag bäst. Tydligen är jag en ängel. Tydligen är mina ögon dom lyckligaste ögon som ser in i deras. Tydligen är mitt leende och mitt skratt nått fantastiskt. Min hjärna tror inte på det. Inte mitt hjärta heller. Får man be människor sluta säga fina saker? Eller kan man i alla fall säga att -du, just det där vill jag helst inte att du säger för det drar ner mig i det där hålet jag försöker komma upp ur, varje gång det lämnar dina läppar och jag måste koncentrera mig på att inte bli ledsen. Inte minnas. Koncentrera mig på att inte se en annan mans ögon framför mig, inte vilja viska hans namn.

Så kan man ju inte säga. Om jag inte säger det så kanske jag blir avtrubbad nog så jag inte minns tillslut. Ungefär som barn som blir slagna, efter några gånger så känner dom det inte lika mkt som första gången. Dom liksom stänger av. Har jag hört. Fast det kanske inte stämmer.

Imorgon har det gått 2 veckor sedan jag fick mail av J. Jag har inte svarat. Jag klarar det inte. Vet inte vad jag ska skriva. Är jag ok? Är denna sorg jag har inom mig ok? Han ville veta om jag var ok. Jag vet inte. Jag känner mig inte ok, men jag lever ju så jag är ju mer ok än många andra. Jag tror att detta sår är något jag kommer få bära med mig resten av livet. Jag känner det. Denna sagan fick aldrig nått vackert slut. Inget happy end. Jag kommer för alltid undra. Kanske mer sällan när tiden lägger sin balsam över allt som hänt. Ett tjockt lager som täcker över mkt av det ledsna, mkt av det glada och kvar blir nått som bara är det där som aldrig blev. Den kärleken jag aldrig fick vårda, pyssla om och utforska helt. Den kärleken som aldrig fick chansen. Är det ok? Är jag ok? Jag vet inte.



Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Mini
280 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Mini en ros

Minis senaste Ord

» Jag blev så dum av dig.
7 dec 2021 10:08
» Precis vad jag behövde.
2 jul 2021 18:11
» Mitt liv.
9 maj 2021 23:46
» Jag sträckte ut handen.
9 maj 2021 22:51
» Min vän från längesen..
6 maj 2021 00:00
» Jösses.
13 aug 2020 16:35
» En jul för länge sen.
26 dec 2019 09:22
» Var är min gräns?
14 maj 2019 20:02
» En doft och jag är tillbaka.
30 dec 2018 19:47

Dagens namn: Amalia, Amelie
:: reklam ::