vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Mini

Det gjorde ont.

8 maj 2014 10:59
Ibland tror jag att jag är helt omöjlig. Är det inte det ena så är det det andra. Igår fick jag reda på att min väns flickvän hade blivit gravid och inte ville behålla barnet. Han ville men hon hade bestämt sig. Detta trots att de har haft oskyddat samlag under en tid och tänkt blir det så blir det. På kvällen igår träffade jag min älskling och berättade om hela situationen för honom. Vi har ju båda barn och vill inte ha några fler. Men när jag sa att jag ju har en preventivmedelmetod som sägs vara 99,8% säker så säger han att det kanske är bäst att han steriliserar sig så han inte riskerar nått. Jag säger att ja, eller också kan vi ju bara sluta ha sex för det är ju den absolut säkraste metoden om man inte vill ha barn. Och även om inte jag vill ha barn så gjorde det ont att han sa så. Som om det vore det värsta tänkbara att få ett barn med mig. Som om inte jag dög till att vara mor till hans barn. Helt galet med tanke på att jag själv inte vill ha barn. Han lutade sig fram för att pussa mig och då sa jag att det kändes konstigt när han sa så. Han blev helt förvånad och frågade vad han sagt, och förstod inte alls hur jag menade eftersom vi båda var överens om att vi inte vill ha mer barn. Och att han inte menade att jag inte skulle vara god nog att ha barn med utan att han bara menade att han är färdig med den delen av sitt liv.
Jag vet inte riktigt varför jag reagerade så, är jag galen eller? Förstår ni? Jag vill ju inte ha barn men jag vill inte att han skulle känna som att det skulle vara det värsta som kunde hända. Förstår ni? Jag förstår att han inte menade så, men ändå kände jag så. Kvällen slutade bra, men jag tänker ändå på det.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Althea: (8 maj 2014 12:18)
Jag förstår hur du menar, det är tanken som räknas.
Å andra sidan tycker jag han är ansvarsfull och faktiskt bryr sig om dig genom att sterilisera sig. På detta sätt så slipper du gå igenom en graviditet eller abort. Det kan ju vara så han tänker också.
Kram

Althea: (8 maj 2014 12:18)
Alltså OM du mot all förmodan skulle bli gravid trots skydd.

Mini: (8 maj 2014 13:59)
Jag tror inte att han menade något illa utan bara precis som du säger, vara ansvarsfull och se till att han inte hamnar i en situation han inte vill vara i. Vi pratade om det och jag lägger ju in saker i det han sa som han verkligen inte menade, är nog lite känslig just nu. Kram Althea.

HäxanSurtant: (9 maj 2014 08:08)
Förstår precis. Förstår också att han inte alls tänkte på samma sätt, men å vad jag förstår din känsla.
Jag och F har också pratat om vad som skulle hända om jag blev gravid, och för mig var det också viktigt just att han tyckte att det skulle vara OK om det hände, trots att vi aktivt motverkar just det.

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Mini
280 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Mini en ros

Minis senaste Ord

» Jag blev så dum av dig.
7 dec 2021 10:08
» Precis vad jag behövde.
2 jul 2021 18:11
» Mitt liv.
9 maj 2021 23:46
» Jag sträckte ut handen.
9 maj 2021 22:51
» Min vän från längesen..
6 maj 2021 00:00
» Jösses.
13 aug 2020 16:35
» En jul för länge sen.
26 dec 2019 09:22
» Var är min gräns?
14 maj 2019 20:02
» En doft och jag är tillbaka.
30 dec 2018 19:47

Dagens namn: Annika, Anneli
:: reklam ::