vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Mini

Jag erkänner.

16 sep 2016 18:51
Jag läste en sak i en tidning som fick mig att tänka på dig. Kopplingen kom säkert snabbare för att du ringt för några veckor sedan. För att höra hur det är. Du är så glad att jag är så lycklig. Det är du med. Du vet inte att jag vet. Att du varit otrogen igen. Men det bryr mig egentligen inte. Det bara visar mer och mer att jag aldrig skulle kunna leva ett tryggt liv med dig. Att jag alltid skulle vara rädd, få hjärtat krossat eller kanske skulle jag göra som din fru gör. Blunda för allt för att ha dig kvar. Oavsett. Jag sa ingenting. Jag pratade några minuter med dig och la sedan på. Nöjd med känslan att du inte rör mig. Berör mig. Men någonstans gjorde du kanske det ändå, för jag gjorde ju kopplingen till dig betydligt lättare än jag gjort på länge. Jag körde bil genom den mörka kvällen och där dök du upp igen. Minnen av dig och ett visst mått av bitterhet att du inte valde mig. Över stunder vi delat och jag undrade om du kände precis som mannen i tidningen vars intervju jag läste som sa att älskarinnan inte betytt något. Jag inser att det var den sena timmen som gjorde mig sårbar, som gjorde att min tanke drogs till en plats som bara gör mig illa. Och efter att ha låtit den slå till ro för en timme eller så så slog jag bort den. Jag kom undan med blotta förskräckelsen. Jag hade blivit tillintetgjord, krossad av dig. Alla vackra ord hade aldrig kunnat smeta över såren du skapat och jag hade konstant levt för att få stunder av lycka med dig som inte hade kunnat överväga all den sorg du för med dig.
Jag är glad att du har fått tillbaka din famlij, din mamma och pappa och bröder igen. Kanske kan det göra dig hel på sikt. Jag hoppas det, för dig. För mig hoppas jag att jag har bättre vett än att svara nästa gång jag ser ditt nr. Tvi tvi tvi.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Althea: (16 sep 2016 20:17)
Läste om narcisser och tänkte på alkoholisten. Även din ex. Dom låtsas bry sig en egentligen så utnyttjar dom bara folk för sin egen vinning. Det hjälpte mig att förstå och förlåta mig själv. För ibland gör det ont att man blivit utnyttjad

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

Mini
280 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Mini en ros

Minis senaste Ord

» Jag blev så dum av dig.
7 dec 2021 10:08
» Precis vad jag behövde.
2 jul 2021 18:11
» Mitt liv.
9 maj 2021 23:46
» Jag sträckte ut handen.
9 maj 2021 22:51
» Min vän från längesen..
6 maj 2021 00:00
» Jösses.
13 aug 2020 16:35
» En jul för länge sen.
26 dec 2019 09:22
» Var är min gräns?
14 maj 2019 20:02
» En doft och jag är tillbaka.
30 dec 2018 19:47

Dagens namn: Annika, Anneli
:: reklam ::