Kommentarer
Rabiata:
(
26 apr 2009 14:54)
Jag skulle åckså vilja göra sådana. Ofta.
steinway:
(
26 apr 2009 15:08)
Ja, men vet du hur? Vad måste man ha för ost för att den ska vara sådär krämig och god och inte bara smälta utan även grillas.....
Rabiata:
(
26 apr 2009 15:31)
Nej, jag vet inte hur och skulle liksom du gärna vilja veta det.
steinway:
(
26 apr 2009 18:23)
jag köpte vitlöksbaguetter och mozarella så får vi se hur det blir.
Siddhartha:
(
26 apr 2009 18:28)
Antagligen rätt hög värme under kort tid. 200 grader kanske? Man kan kanske tänka pizza? 5 minuter i 300gradig stenugn. Tänk vilka varma mackor man hade kunnat göra där :P
steinway:
(
26 apr 2009 18:52)
stenugn, mums!
Siddhartha:
(
26 apr 2009 19:07)
:) Tipset blir då att köpa en slät granitplatta från ett byggvaruhus, 40x40. Lägg i ugnen och baka de mest fantastiska pizzorna...
Monchichi:
(
26 apr 2009 21:57)
Jag brukar köpa vanliga baguetter, göra vitlökssmör, ha på mozzarella i "skårorna" (jag har skurit upp baguetten, jag glömde säga det), in med den i fem-tio min i ugnen tills jag ser att osten smält. Mums =)
steinway:
(
26 apr 2009 22:00)
mycket bra tips. ORD kanske skulle bli en matblogg istället :D
Cocos:
(
27 apr 2009 07:22)
Nu får jag inflika..jag köpte en pizza sten på mediamarkt för 49 spänn..utmärkt att göra pizza på! Antagligen lika bra att smörgåsar på.
Man kan ju blanda lite andra ostar med mozarella om man vill det borde ju bli super gott!
GUD vad gott jag ska nog göra detta någon dag jag med!
Princess:
(
27 apr 2009 14:37)
Åh vad gott med ost! Jag undrar var man får tag på fontinaost (tror jag det heter), brukar det inte vara sån som är på pizza ibland?
steinway:
(
29 apr 2009 11:04)
Jag ska fundera på detta med en sten, det låter lockande. Men för den här gången får ugnen räcka :)
Skriv en kommentar:
Namn:
Kommentar: