vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Tulo

Tidig morgon.

3 apr 2012 07:59
En hel dag utan måsten. Vaknar tidigt och solen skiner. Underbart! Vad som inte är lika underbart är att jag skrev världens längsta ord igår, som jag somnade ifrån. Och när jag vaknade imorse så hade datorn hängt sig och ordet försvann. Men ja ja..

Det handlade i alla fall om att jag lyckats få ännu en stalker på halsen. Nr 4 i ordningen. En person som jag inte ens träffat, utan han har sett min bild på nätet, bestämt sig för att vi bara måste träffas och sedan åkt till den kommun det står jag är ifrån och börjat gå runt och visa min bild för folk tills han fick veta mitt namn. Sjukt!!

En taxichaufför ringde mig och frågade om jag var medveten om att en man gick runt och visade min bild för folk.. -Öh, va??
Taxichauffören hade inte talat om vad jag hette, men det hade någon annan gjort och inte långt därefter ramlade första sms´et in. Sedan dess har jag fått drivor av sms, och meddelanden på FB. Till slut skrev jag att jag ville att han skulle lämna mig ifred, funka sådär.. :( Han ger verkligen inte med sig, och han skrämmer mig.

Skönt att min granne som är stalker nr 2 åtminstonde ligger lågt just nu. Han går ut och ställer sig på trappen när jag är ute, och tittar på mig tills jag går in igen vilket gör mig väldigt illa till mods, men just nu skriver han inga sms och ringer inte så alltid något.

Jag vill bara att dom ska låta mig vara ifred. Hur svårt ska det vara, som jag brukar säga..

Förra veckan var jag i Sthlm för att träffa cheferna för det företaget jag ska bli ambassadör för. Väldigt intensiva men roliga dagar och 2 st 3 rätters middagar gör att jag måste på allvar börja tänka på figuren igen. Julens utsvävningar sitter fortfarande kvar och eftersom sommaren och med den sommmarkläderna närmar sig med stormsteg så måste jag börja få ordning på detta. -3 kg ska jag ha gått ner innan dess är planen! Ikväll ska jag på step på gymet! A step in the right direction! :)

Kram!
/Tulo



Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Princess: (3 apr 2012 11:42)
Men vad läskiga människor det finns...

r: (3 apr 2012 16:13)
Jag tror att stalkern är en i det närmaste ofelbar människa som har blivit sedd och uppskattad hela sitt liv, och blir det fortfarande dagligen av både vänner och främlingar just för hens personlighet, smittande glada humör och värme.

Tintomara: (3 apr 2012 17:03)
Du får byta bild på nätet och lägga ut en där du ser bister ut! Alla som känner dig vet ju ändå hur du ser ut! De andra är det ju inte så noga med. Och så får du bli lite mer tillknäppt och ... ja, inte märkas så mycket.
Fast nej, förresten. Inte ska nån behöva ändra sitt sätt att vara för såna där skitstövlar. Fast det värsta är ju att de kan bli farliga. Har du talat med polisen? Glömde fråga i söndags, och så var det ju kalas och inte läge att dra upp det heller.

Tulo: (3 apr 2012 22:15)
r: Om han nu är det så är han välkommen att sluta se mig! Tyvärr tror jag inte att han är det, för är man det så behöver man nog inte ta till så drastiska åtgärder som att åka till en främmande stad och leta upp nån man aldrig har träffat eller i övrigt haft någon som helst kontakt med.. Tycker däremot lite synd om dig som tydligen har så svårt att acceptera att någon haft en bra barndom och får uppskattning i livet. Sorgligt! Men du får gärna fortsätta skriva här, det visar bara att jag faktiskt hade rätt! ;)

Tulo: (3 apr 2012 22:17)
Tintp: Jo, det klart att man kan göra det. Men känns inte som man ska behöva det.. Fortsätter han så ska jag meddela honom att jag polisanmäler honom om han inte lägger av!

Tulo: (3 apr 2012 22:43)
Princess: Ja, det gör det verkligen! Stalker nr 2 stod ju plötsligt i hallen i mitt hus förra sommaren när jag kom ut naken ifrån duschen på andra våning, fick bara en såndär otäck känsla att nån var i huset och när jag sa hallå så svarade han. Jag höll på att smälla av så himla rädd blev jag!

Sen gjorde han sig en vana att gå och ställa sig utanför mitt hus mitt i nätterna och skickade sms att han ville jag skulle komma ut.. Och en annan gång kom han över och vägrade att gå hem innan han hade fått en kram! Han blev tvångsintagen på psyket förra året efter han försökt köra över sin bror (!!) så när han började bli arg på mig för att jag sa nej så vågade jag tillslut inte annat än att ge han en kram. Väldigt otäckt! Polisen har ju varit inkopplad på detta men säger ju att om jag anmäler finns ju risken att han blir arg och hämdlysten och det gör kanske allt ännu värre. Moment 22! Önskar han kunde flytta!

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

568 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Tulo en ros

Tulos senaste Ord

» Mitt år i backspegeln.
28 dec 2023 08:51
» På torsdag bär det iväg..
13 aug 2023 12:17
» Husbil och funderingar.
7 jun 2023 10:58
» Hur svårt ska det vara?
2 dec 2022 23:39
» Han som jobba på NASA..
8 jun 2022 23:19
» En sista natt.
8 aug 2021 01:03
» Varför är jag rädd?
15 jul 2021 22:03
» Dos 1 -check.
20 maj 2021 11:02
» Snart vet jag.
11 maj 2021 20:59
» Hej mitt i natten.
1 maj 2021 00:31

Dagens namn: Annika, Anneli
:: reklam ::