vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Tulo

Julhelgen och nyår..

2 jan 2015 03:17
Jag har haft en sån härlig jul och nyår. Dagarna före jul hade jag lilla M och vi pysslade och fixade för att bli klara och det var lika kul som alltid. Kvällen före julafton kom hennes mamma T hit och min älskling och vi grejade med allt som skulle bli färdigt innan vi la oss.
Julaftonsmorgonen kom och M var väldigt glad eftersom tomten hade hittat till henne under natten och det låg julklappar och väntade.

Min son kom ganska tidigt och vi åt julfrukost tillsammans, sen kom mamma och vi myste framför brasan, delade ut julklappar och bara hade en skön stund tillsammans. Kändes trist att inte pappa kom, vi har setts varenda julafton sedan före min son föddes vilket är över 22 år vid detta laget men jag försökte att inte tänka på det eller orsaken till det.

Älsklingen åkte iväg och hämtade sina barn och kvällen spenderade vi tillsammans och allt var bara lugnt, skönt och harmoniskt.

Juldagen hände inte så mkt, vill minnas att T åkte hem och jag & M bara tog det lugnt på dagen när älsklingen var och joxade med båten, på kvällen kom han och sonen hem hit och vi såg på film och M och W busade och hade jättekul. På annandagen åkte vi till älsklingens föräldrar och åt, och jag tycker dom är jättetrevliga och det är sådär hemtrevligt när man åker dig.

Dagen efter annandagen åkte vi till älsklingens bror som bor ett par timmar bort. Han är homosexuell och han och hans sambo är typ några av de trevligaste personer/par jag någonsin träffat. Alltid så mysigt att vara där och dom passar så himla bra ihop.

Dagarna har tuffat på och igår var det nyår. Vi firade med S och L och några andra och det var supertrevligt, trots mina farhågor om motsatsen.

Idag vaknade vi och jag gick ner och började med frukosten medans älsklingen fick ligga kvar och mysa lite. Tände en brasa, kokade ägg och jag njöt av stunden att göra iordning innan han kom ner. Jag hade dragit ner persiennerna, tänt ljus och fast det var mitt på dagen så supermysigt.

En liten promenad med hundarna och sen åkte han i förväg hem till sig. Jag åkte efter och när jag kom in i lägenheten så doftade det så gott av maten han lagade.
Vi åt tillsammans och sen till bensinstationen han förestår och fixade lite. Vidare till hans jobb, där han jobbar på sin båt, och jag var kvar en stund innan jag åkte hemåt.

Jag har haft det så himla bra, är så glad och lycklig och hoppas att året fortsätter så!

Gott nytt år!
Kram/ M

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

568 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Tulo en ros

Tulos senaste Ord

» Mitt år i backspegeln.
28 dec 2023 08:51
» På torsdag bär det iväg..
13 aug 2023 12:17
» Husbil och funderingar.
7 jun 2023 10:58
» Hur svårt ska det vara?
2 dec 2022 23:39
» Han som jobba på NASA..
8 jun 2022 23:19
» En sista natt.
8 aug 2021 01:03
» Varför är jag rädd?
15 jul 2021 22:03
» Dos 1 -check.
20 maj 2021 11:02
» Snart vet jag.
11 maj 2021 20:59
» Hej mitt i natten.
1 maj 2021 00:31

Dagens namn: Amalia, Amelie
:: reklam ::