Pressrelease Labyrint

3000 texter

3000. Så många texter är publicerade på Labyrint. Just nu. Texter som är skrivna de senaste fyra åren, av Labyrints egna skribenter. Skribenter som har kommit och gått under de år som varit. Några har bara skrivit en enstaka text för Labyrint, andra har skrivit många.

Oavsett när deras tankar kom på pränt så finns de bevarade, för framtiden, för nutiden, för dåtiden. I texter som handlar om musik, film och litteratur. Och som låter den egna åsikten komma fram.

Texterna på Labyrint har hög nivå. Vi är aktuella. Vi är breda. Vi är inte rädda för att tycka annorlunda. Att det skulle vara skolade kritiker förunnat att få ha en åsikt om kultur är inget vi faller för, våra skribenter tycker utifrån sin samtid, och det gillar vi.

Labyrint har skribenter i alla åldrar, från hela landet. Skribenter som får lära sig att deras åsikter är lika mycket värd som någon annans genom att också de kan få sina tankar publicerade. Och lästa. Utan att det kostar mer än tid.

Därför kan vi ha 3000 av många lästa texter på Labyrint. På bara fyra år. Och det är vi stolta över.

Hälsningar
Annika och Sabina
Redaktörer på Labyrint
www.labyrint.nu

Labyrint startades 6 december 1999 och är en nöjestidning på nätet som innehåller texter om film, tv, musik, litteratur samt reflektioner om livet. Vi är en plats där det skriva ordet står i fokus och där skrivlusten är stor.
Läs mer på www.labyrint.nu/press

» Läs mer om Labyrint


Kontakt:
070-720 85 96


» Sabina på LinkedIn


Online sedan 1996 - 2024 © Innehar F-skattsedel