vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Besökande Ord

Trycket över hjärtat

13 maj 2012 av Helia
Ibland kommer det helt oväntat ett plötsligt behov av att få berätta för någon, att få berätta något av allt det jag döljer för vänner och familj. Jag vill skriva ner detaljer, småhändelser, som påverkar mig och trycker ner mig till en person jag inte känner mig hemma i.

Min sambo är deprimerad och det tär på mig varje dag.

Alldeles nyss frågade jag om vi inte skulle gå ut och äta lunch, något som vi mer eller mindre bestämde för flera dagar sedan. Men eftersom han är deprimerad, och därför oförutsägbar, fräste han åt mig och gav mig den frustrerade blicken.

Så nu sitter jag och låtsas att jag inte gråter vid min jobbdator, så trött på den här situationen och full av sorg efter personen jag älskar. Han finns där inne, men försvinner bakom en fruktansvärd sjukdom som jag inte kan göra något åt och jag försöker att stå ut.

Jag skulle vilja dela med mig om hur jag druknar bredvid honom, men inte med personer jag känner. Jag kan inte blotta hans inre för dem.

Så varje dag går jag maniskt in på den här sidan, tjugo-trettio-fyrtio gånger, och hoppas på att det ska vara ledigt. Men det är det aldrig och jag fortsätter att räkna dagarna, trots att de är långt gångna. Ibland känner jag att det vore bättre om någon annan tog platsen, bara jag slippa det här hetsiga kontrollerandet. Det hjälper mig inte.

Kommentarer

Tulo: (13 maj 2012 11:31)
Been there, done that. Min numera ex-man fick en depression och blev som förbytt. Borta var min glada, öppna, charmiga och älskande F och kvar fanns någon som jag nästan inte ens kände igen fysiskt och absolut inte kände igen psykiskt. Jag vet precis hur du känner. Man behöver dela med sig, men vill inte hänga ut honom och hans innersta. Fruktansvärt jobbigt! Det slutade inte väl för oss. Och det slutade inte väl för honom, än vill säga. Jag mår bättre nu, när jag inte längre lever med den ovisshet som varje dag bar med sig. Känslan av att vakna varje morgon och undra, är detta dagen han kommer må bättre, är det idag han kommer ta livet av sig, VAD kommer hända IDAG?? Tillslut var jag tvungen att gå, och det var verkligen inte lätt. Hoppas du får en möjlighet att komma intill här, och skriva av dig det du behöver. All kraft och styrka till dig från mig. Som sagt.. Been there, done that! <3
Helia: (13 maj 2012 14:20)
<3
Namn:

Kommentar:


Inte bara Ordare kan och vill skriva, varje dag publiceras ett ord skrivet av någon av alla våra besökare.

Vill du skriva ett ord här?

Tidigare besök

2006
19 jul 2012 av missen
Du har bestämt dig.
2 jul 2012 av Kanadagåsen
sjuk
1 jun 2012 av anellia
It was all for you
22 maj 2012 av whatever
Trycket över hjärtat
13 maj 2012 av Helia
Träume
9 maj 2012 av tystna
Aldrig haft en vän som jag
23 apr 2012 av Helia
This mus be it
30 mar 2012 av whatever
Så vad gör man?
26 jan 2012 av Russin
Svek
10 jan 2012 av Althea
Svider som eld
9 jan 2012 av Althea
djupa vatten
5 jan 2012 av ohyesshedid

Dagens namn: Mattias, Mats
:: reklam ::