I går
26 nov 2009 17:00
Jag har glömt hur man rensar gädda (insjöfisk övh) och gäddben är ingen höjdare att sätta i halsen så jag fick för mig att göra fiskbullar, eller gäddfärsqueneller då. Ett himla kladdande eftersom de ska malas 2 ggr eller mixas fint och blandas med grädde och vispade äggvitor. Sedan lade jag dem på en bädd av smörfräst grönkål och hällde över hollandaisesås med lite extra citron i. jag säger bara ahhhh...
Resten hamnar i frysen :)
Morsans senaste Ord
» Jodå
3 maj 2013 00:07
» När jag ändå sitter vid datorn
23 apr 2013 15:07
» Vårtrött?
15 apr 2013 14:07
» Att dagarna går fort
28 mar 2013 15:13
» Men nu
13 mar 2013 12:34
» Nu
5 mar 2013 11:19
» Allt är för
19 feb 2013 16:25
» Ny TV
7 feb 2013 13:04
» Men
27 jan 2013 15:48
» Äntligen tillbaka
16 jan 2013 18:07
» Fingrarna
3 jan 2013 17:50
» För tidiga inköp
23 dec 2012 09:33
» Hurra det snöar
13 dec 2012 12:13
» Min mage
10 dec 2012 14:27
» Inte då
5 dec 2012 14:09
» Arkiverat
» Jodå
3 maj 2013 00:07
» När jag ändå sitter vid datorn
23 apr 2013 15:07
» Vårtrött?
15 apr 2013 14:07
» Att dagarna går fort
28 mar 2013 15:13
» Men nu
13 mar 2013 12:34
» Nu
5 mar 2013 11:19
» Allt är för
19 feb 2013 16:25
» Ny TV
7 feb 2013 13:04
» Men
27 jan 2013 15:48
» Äntligen tillbaka
16 jan 2013 18:07
» Fingrarna
3 jan 2013 17:50
» För tidiga inköp
23 dec 2012 09:33
» Hurra det snöar
13 dec 2012 12:13
» Min mage
10 dec 2012 14:27
» Inte då
5 dec 2012 14:09
» Arkiverat