vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

Tulo

Snälla ni.. Säg vad ni tror...?

25 sep 2012 20:45
Det verkar stört omöjligt för mig att komma vidare i livet. Är det inte det ena så är det andra som gör att allt strular och just nu känner jag mig bara så himla trött på allt.. Är det nått kroniskt fel på mig som gör att jag bara står här och stampar? Jäkla psykon följer efter mig och

Jag har ju varit ute och dejtat en del sedan exmannen fick sin depression och drog.. Träffat många jättetrevliga män, men ingen som gjort att jag känt att "åh, detta evara nått för nått längre mer givande förhållande" tills i helgen.

La upp mig på match för ganska länge sedan men har inte varit aktiv eller betalat. Så för en vecka sedan så gick jag in och betalade bara för en vecka och då skrev en kille till mig ifrån en större stad i närheten. Konversationen var jättekul och det kändes direkt att han var nått lite extra sådär.

Han frågade om vi kunde skypea men jag föreslog att han skulle ringa först vilket han gjorde och då hade vi ett jättemysigt samtal. Jag frågade honom vad han hade för dåliga egenskaper och då sa han att "vet inte men det jag oftast får klagomål på är att jag är dålig på att höra av mig".. Senare på kvällen "sågs" vi på skype och babblade utan problem i 2 timmar och hade det jättetrevligt.
Vi bestämde att vi skulle ses och höras av om när. Han är journalist och jobbar just nu på ett morgonprogram på en lokalradiostation, som sänder varje morgon mån-tors.

Vi hade sms kontakt och bestämde att ses och fika i lördags. Jag åker dit efter jag varit och sjungit och vi fikar och har det supermysigt. Vi går hem till han (han bodde precis brevid mitt favvofik) och satt och prata länge och väl och hade det fortsatt supertrevligt.. Vi har massor gemensamt och pratade om både allvarliga och roliga saker och skrattade massor ihop. Och jo.. Blev också lite supermysigt hångel innan jag åkte hem.

Skickade ett sms när jag väl var hemma, runt midnatt där jag bara skrev att: Tycker det var mysigt idag.. :)
Hans svar kom inte förrän 15,30 nästa dag (söndag) men han skrev:Synnerligen mysigt var det.. :)

På söndagskvällen ringde jag honom, han svarade inte men ringde upp sen men då stod jag i duschen. När jag väl ringde upp igen så svarade han och var jättesöt!! Han hade tänkt på mig, och tyckte att allt kändes så bra och att han verkligen inte var van att känna så på en gång som han gjort nu.. Vi var rörande överrens om att vi känt likadat och hur mysigt det var. Jag sa att jag skulle lyssna på honom nästa morgon, och det tyckte han att jag skulle.. Vi la på och jag skickade ett nattinatti på sms och han skickade en glad smiley och puss tillbaka. Jag var så himla glad när vi la på för allt kändes så himla bra!

Vaknade på morgonen igår och lyssnade på honom, och när programmet var slut så skickade jag ett sms till honom: "Lyssnade på dig idag, du har en skön röst att vakna till. Visste du det? ;) Puss".
Resultat= Inget svar!!! Ok, jag avvaktade och gjorde ingenting.. Detta var igår morse..

Idag vid 14 tiden så slog jag en signal till honom påväg till gymmet och då var det inget svar. Pratade in ett glatt meddelande och avslutade med att han kunde väl ringa när han hört det och puss och hej.
Resultat: Inget svar, inget sms, och inte ett enda ljud från honom!

Jag förstår inte.. Hur kan vi ha det så mysigt, och varför säger han att han var så glad över att vi hade träffats på en fika och allt kändes så bra att det inte var nått krogragg i onyktert tillstånd och att vi var rörande överrens om hur mysigt tillsammans.. Och nu TYST!!??

Tyst i faan 2 dagar.. Då kan han ju omöjligt vara intresserad, oavsett om han är dålig på att höra av sig eller ej..?? Just nu har jag bara lust att skriva ett sms och säga att han behöver då faan inte höra av sig mer heller.. Men innerst inne vill jag ju det..

Är det så att jag verkligen inte har nån koll på nått, vet ju att allt som hände med exmannen fortfarande förstör för mig. Jag vågar inte lita på att nån verkligen känner så som dom säger, jag vill hela tiden hitta om det kan finnas nån bomb som ska brisera och det gör mig osäker..

Vad hade ni gjort? Väntat? Tror ni han höra av sig?
Skulle ni skickat ett "du behöver aldrig mer höra av dig, ha ett bra liv" sms redan nu eller?? Jag börjar tro att jag aldrig ska bli lycklig igen. Jag kanske har gjort nått i ett annat liv eller nått som gör att jag ska leva själv resten av detta.. :´(

Kram/ Tulo

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Althea(?): (25 sep 2012 20:54)
Knepigt. Avvakta och se. Konstigt att han inte hör av sig. Är han en sån där som ska verka "intressant" och lite sval så där. Funkar ju inte. Ifall han hör av sig så kan du ju upplysa honom att det är ju trevligt att få svar på de sms man har skickat. Går det 3-4 dagar och han inte hör av sig kan du ju bara be han dra. Usch. Jobbigt. :(

Kit: (25 sep 2012 23:01)
Han kanske inte vill gå för fort fram? Eller så har han supermycket att göra, och vill se till att inte vara jättestressad när han hör av sig för att inte verka kort eller så.

Du har tur som har träffat en sådan schysst typ! Om han är värd din uppmärksamhet kommer han att höra av sig. Skriv absolut inget taskigt meddelande till honom - tänk om han tänker på dig hela tiden, men vill ha ett mysigt tvåtimmarssamtal och inte bara ett snabbt textmeddelande.

Eller så har han inte fått ditt intalade meddelande? Om du hör av dig till honom så låt det vara något positivt, så att han inte blir sårad om det hela skulle vara ett stort tekniskt fel.

oj: (25 sep 2012 23:57)
Hur kan det gå så dåligt, med din fantastiska personlighet?

Tulo: (26 sep 2012 02:18)
Althea: Mm, skitjobbigt! Tack!
Kit: Hoppas att du har rätt! Ska försöka att inte skriva nått argt till honom.. Tack!
Oj: Varför törs du inte skriva ditt nick??

Princess: (26 sep 2012 07:08)
Han verkar jättetrevlig! Men... Om han redan nu gör så att han väntar ett eller två dygn på att skicka tillbaka ett sms så kommer han förmodligen inte att bli bättre på det. Han kanske är fantastisk och vill säkert vara med dig och det kan bli nåt, men jag tror inte på att personer som är dåliga på att höra av sig från början ändrar sig och börjar höra av sig, och tycker man det är jobbigt nu så kommer det troligen bli jobbigt hela tiden. Jag hade tyckt det var jättejättejobbigt, och säkert frågat på ett snällt sätt om han inte kunde tänka sig att bara skicka iväg ett litet sms för att visa att han sett mitt, och det kanske håller ett tag, men sen kan det nog gå tillbaka till att ta tid.

Men, orkar man med det så kan han ju vara fantastisk och det kan bli ett förhållande och allting, men att han inte hör av sig för att han inte vill stressa, sånt tror inte jag på. Ett litet sms kan man skicka ändå. Tycker jag! Hoppas det går bra för dig och att det blir nåt :) KRAM!

Elle: (26 sep 2012 09:09)
1. Jag håller med Princess.
2. Vad har oj:s nick med saken att göra? Jag utgår från att Tulo inte är ditt riktiga namn. Anonymt som anonymt. Oj har väl, liksom jag provocerats av ditt hyllningstal till dig själv i tidigare absurda argumantation. Själv bet jag mig i tungan (satt på fingrarna) och tänkte bara det oj valde att skriva.

Tulo: (26 sep 2012 14:28)
Men allvarligt talat.. Ni kan skriva det där tills ni blir blå, det biter inte för 5 öre på mig! God självkänsla är nått alla borde ha och alla Janteanhängare feel free! Problem är ingen immun ifrån så vitt jag vet..?

Elle: (26 sep 2012 14:51)
Problem är ingen immun från, det har du rätt i. Jantelagen gillar inte jag heller. Nu skulle jag kunna skriva en lång radda IGEN om varför det du skrev som fastnade så i mångas våra minnen var tanklöst, naivt, oförskämt och inskränikt. Men det orkar jag faktiskt inte och det tror jag ingen blir gladare av. Dessutom har du ju bestämt dig för att du inte kan ha fel och alltså biter det inte ändå. Lycka till med kärleken! Jag tror verkligen inte att det är ditt fel att han inte hör av sig - det menar jag helt utan ironi och jag unnar dig absolut en man trots att jag tycker att du är dryg som få.

Tulo: (26 sep 2012 17:24)
Jag har aldrig sagt att jag inte kan ha fel, men anser att i det ordet där jag skrev så var det långt ifrån bara jag som skrev dumma grejer i.. Att anse att man är världens mest insatta i en fråga är ju knappast tecken på ödmjukhet i mina ögon i alla fall..

Elle: (26 sep 2012 23:47)
Ibland är vi helt överens! Att anse att man är världens mest insatta i en fråga anser inte heller jag vara ett tecken på ödmjukhet.

x: (27 sep 2012 12:01)
Att anse att man är insatt alls fast ens enda kunskap är personliga erfarenheter är väl ändå värre än att inte vara ödmjuk med sina kunskaper? För att inte tala om att försöka hävda sig själv genom att påstå att man är trevlig och har en fin personlighet.

eMissen: (27 sep 2012 15:05)
meen va fint det låter tulo! jag tror inte det ligger nåt bakom varför han inte hör av sig, och jag tror som princess att han förmodligen inte kommer bli bättre på det. men ju bättre man känner varann desto lättare blir det att hantera, sånt där är ju värst i början när man inte har koll på hans ´schema´ och inbillar sig att han har åkt på nån sexorgie i skogen eller nåt. när han gör sig till känna igen tycker jag du ska berätta om hur tufft du har haft det och hur svårt det är att tänka sig att han är vettig om du inte kan bli påmind om det genom sms eller nåt litet telefonsamtal. hoppas det löser sig, jag hejar på!!

Tulo: (29 sep 2012 08:22)
eMissen: Hahaha "sexorgier i skogen".. :D Dagens första gapskratt! Men du har så rätt, det är ju nått sånt man får för sig ungefär.. Hur som helst så ringde han i onsdags, och var hur gullig som helst! Han har fullt upp på jobbet eftersom det är bokmässa i helgen men sa att han absolut ville träffa mig igen och att jag skulle släppa den tanken. Så jag hoppas att det stämmer och att det känns lika bra när vi ses nästa gång.. Tack söta du för påhejningen! :)

Tulo: (29 sep 2012 08:33)
x: Vad kan väl någonsin vara bättre än egna erfarenheter? Om jag vill lyckas med något kanske jag inte lyckas första gången, men då försöker jag igen. Det är nog en väldig tur för hela vår mänsklighet att människor försökt, misslyckats och sen försökt igen och sedan dessutom kunnat tala om sina erfarenheter för andra utan att bli skövlade vid knäna av de som vet bättre, trots att dom aldrig presterat det som det talas om.. Såna är hela världen full av.. Det känns väl skönt? Jag kan meddela att är fett insatt i hur det var för mig, och det är också det enda jag uttalat mig om!

Pamera: (12 jan 2020 23:35)
Jag kunde få min exman tillbaka med den kärleksformulering som Kwale Temple gjorde för mig. Jag kom över Kwale Temple genom en dam som jag också läste hennes vittnesbörd om hur hon fick sin man tillbaka genom Dr Kwale kärlek bindande stava, så jag använde samma medium och efter trollformeln kom min ex tillbaka till mig efter 48 timmar. Om du behöver hjälp kan du kontakta Kwale Temple via hans e-postadress kwaletemple@gmail.com eller Whats-App honom på +2348056141089

LOVE SPELL: (12 jan 2020 23:38)
With the love binding spell Dr Kwale did for me I was able to get my wife and my two teenage kids back. I´m so happy today and I just want to share this online so you could get a reunion spell to get your love ones back. Contact Dr.Kwale via his email address kwaletemple@gmail.com or Whats-App Dr Kwale on +2348056141089.

Mariah: (13 jan 2020 00:00)
Getting back together with your ex is a very tough challenge and I failed it many times after my fiance broke-up with me. but after i read about Kwale Temple love spell and decided to get in contact with him and when he replied my mail I discover it was so easy for me to get my fiance back within 48 hours. That´s how i got my fiance back at kwaletemple@gmail.com  whats app him on +2348056141089.

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

551 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge Tulo en ros

Tulos senaste Ord

» Viruset från helvetet.
17 mar 2020 09:18
» Folk dör som flugor..
29 jan 2020 16:58
» Ibland..
19 jan 2020 20:14
» Ännu mer drömmar..
14 jan 2020 19:33
» Om jag hade pengar..
14 jan 2020 19:26
» Hemma igen.
12 dec 2019 08:14
» Äta bör man annars..
4 nov 2019 20:43
» Mina drömmar.
23 okt 2019 14:30
» Snart vet jag.
18 okt 2019 21:40
» Drömma kan man ju..
9 sep 2019 23:41
» Sommaren 2019
19 aug 2019 23:22
» Nederbörd.
31 maj 2019 18:48
» Newsflash..
27 maj 2019 23:34
» Bort, bort, bort..
19 maj 2019 10:36
» Vattenfasta..
7 feb 2019 10:58

Dagens namn: Folke
:: reklam ::