vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

cave

here´s my fist where´s the fight

24 okt 2017 14:30
numera låter jag V vandra lite in och ut ur mitt liv som han behagar. med ojämna mellanrum försvinner han, tar dramatiskt avsked och blockerar mig överallt. sen dyker han upp igen, med ett hej och helt utan förklaring eller ursäkt. skriver intensivt, skickar flera mess i rad när jag inte svarar, vill ses men inte så gärna att han tar tag i det på allvar. det är såklart helt jävla skamlöst och oerhört fräckt med tanke på hans tidigare "hantering av situationen" (som han uttrycker det) men jag ser det som ett sundhetstecken och en känslomässig friskförklaring att jag liksom inte bryr mig. jag svarar när jag har lust men fäster mig inte vid hans nycker.

om jag hatade honom skulle jag älska honom, om ni förstår hur jag menar. nu tycker jag mest att det är lite mysigt att ha någon att fylle-messa med (hellre det än nån random korkad tinder-snubbe).

framförallt när C som vanligt inte släpper in mig i sitt liv.
(men han har i alla fall goda skäl till det, V är bara strulig och ung).

annars har jag, som alla andra, tänkt mycket på #metoo and all that shit. jag har varit förskonad från regelrätta övergrepp, våldtäkter, trakasserier under mitt liv. oklart varför, men kanske för att jag och mina närmsta tjejkompisar var ett sånt jävla rövgäng själva när vi växte upp. eller pga tur. eller pga varit mycket lite på krogen, aldrig följt med killar hem, sällan varit berusad som ung, alltid haft ordentliga skor och byxor för snabb förflyttning när jag gått ut. jaha nu låter det som jag skuldbelägger de som blir utsatta men obs det gör jag inte. jag har bara alltid själv försökt låtsas att jag är en man när jag går hem från fest t ex. stoppat in håret, haft rejäla (men inte provocerande grova) kängor, alltid haft ombytesbyxor med om jag haft kjol, går med snabba långa kliv osv osv guvd hela detta är ju liksom i sig ett tecken på hur viktigt allt detta med kvinnors och tjejers trygghet på våra gator är. ni fattar. skulle heller aldrig i livet åka taxi själv, gå ner ensam i tvättstugan på kvällstid, åka hiss med män på natten, flirta med någon jag inte känner på krogen, följa med hem på efterfest utan ett rejält gäng tjejer omkring mig. etc.

kul liv.

såklart är det himla tråkigt för alla män som blir uthängda, utpekade, jagade etc men gissa om ovanstående också är tråkigt? justdet. liks, som kvinna vill en ju knappt sätta sig ensam på ett café ibland, eller på en jävla parkbänk, eller på en spårvagn pga plötsligt sladdrar det fram nån typ och vill att man ska le. men förtjänar helt vanliga snälla män att kollektivt bestraffas på detta vis? tja, ibland vill jag ba svara: there is no such animal. #allamän.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


semla: (25 okt 2017 11:32)
w o r d

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

138 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge cave en ros

cave har skrivit om

förälskad

caves senaste Ord

» it´s alive!
7 jul 2021 11:55
» i could be your silver spring
24 feb 2021 08:19
» Saker som hänt i min lägenhet
28 apr 2020 12:45
» Överlämning från BUP
27 feb 2020 10:31
» hallå bibblan hur är läget
4 mar 2019 10:04
» generellt ångestsyndrom
2 okt 2018 08:46
» Brottning och brottstycken
20 jun 2018 12:20
» i´m sorry i lost myself
27 maj 2018 18:07
» your dirty sweet delights
2 nov 2017 15:17
» i just miss you. that´s all.
10 okt 2017 10:27
» i type a text but then
7 sep 2017 13:36
» like a substitute for something
27 aug 2017 21:49

Dagens namn: Oskar, Ossian
:: reklam ::