vad är ord? | s:info | SP | ordbok | prenumerera | humör | besökande ord | secretspot | sök | hjälp | logga in

cave

generellt ångestsyndrom

2 okt 2018 08:46
vad man älskar hösten och vad man hatar den. jag och min kille pratar om det: hur vi i skolans värld påbörjar samma cykel år efter år efter år och hur man till slut mest kan känna matthet av det. det börjar om, men det är samma frågor, samma problemställningar, samma borde vi inte och varför är det så här, bara det att det är olika människor som frågar. olika kullar av barn, lärare som ersatt de som lämnat. september är kanske tyngst, därefter maj. i juni springer de alla ut på sina lov och vi sitter kvar i tystnaden. avslutar, summerar, men tänker också nästa år: nästa september. här kan vi inte leva länge till. samtidigt livrädd för att lämna.

jaja.

jag går ofta med en klump i magen. inte räcka till, heter klumpen. rädsla för att inte duga tillräckligt heter den också. skräck inför att saker ska ta slut: pengar, energi, ungdom, kärlek. bevakar Tink dagligen; ser pengarna rinna bort på småsaker och storsaker. mina fasta kostnader gör att jag inte skulle klara en lägre lön men jag använder Nya Saker för att täcka det gapande hålet av ångest inför att bli äldre, fulare, tröttare. (PLEASE, ni som triggas av detta, jag skiter i om ni känner er yngre än nånsin nu när ni är gamla eller snyggare än nånsin nu när ni är fula eller whatever, låt mig brotta mina demoner på mitt sätt). ser en snygg byxdress, en revolutionerande kräm, ett svallande hår. gud hårångesten är nog värst av allt; det blir tunnare, stripigare, kortare för varje dag. hatar cave för åtta år sen, som hade sånt ljuvligt svall men inte uppskattade det. jag börjar kort sagt bli tunnhårig. det är åldern och stressen och arvet.

gått och blivit determinist på gamla dar: tror att allt är arv och bestämt. det perfekta håret tillfaller icke mig ty mina gener. samma sak re: benstomme, bukfetma, rörlighet, hy. ok, min hy har jag inga direkta synpunkter på äNSÅ LÄNGE trettifyra år av ständig sol kommer säga sitt inom kort. hur som helst är det ändå försent, med allt

(ja trettiofyra år är den ålder jag kallar ålderdom)

jag har för övrigt fått en ny slags familj. min kille kom med så kallad bonus. ett gäng barn som jag diskret försöker få att älska mig menäää känner mig inte särskilt älskvärd så det är svårt. de är så jävla gulliga och så jävla fjära, jag kanske kan få ge nån av dem en kram om femton år?

börjar ge upp egen fortplantning.

iom att jag inte kan göra så mycket åt mitt utseende försöker jag göra min lägenhet vackrare. en ny soffa kostar åttatusen och får egentligen inte plats. jag drömmer om en stor säng men inser att det inte låter sig göras på fyrtiofem kvadrat-ish. jävla elsa billgren och hennes INSPO-inlägg. borde avinstallera pinterest. har ändå takfönster så förutsättningarna borde vara goda. plus att det till 99 % bara är jag och ibland min kille som befinner mig i min lägenhet (emoji som rycker på axlarna) så kan ju eg göra vad fan som helst.

blivit osams med min bästa vän:( kanske är klumpen i magen helt enkelt det.

Tillbaka till sidans topp
Pusha
««[bläddra]»»

Kommentarer


Princess: (8 okt 2018 22:02)
Åh vad jag känner igen mig i ångesten av att bli äldre, fulare, tröttare... har kommit in i köpperiod och beställer korta klänningar på nätet, vill orka snygga till hemma men fuck-it jag orkar inte. Lägger energin på att tänka mig ung igen, och 38 är mer än 34, jag vill vara ung och snygg...

cave: (16 okt 2018 13:02)
tröstlöst är vad det är :´(

Skriv en kommentar:
Namn:

Kommentar:

Tipsa en vän om detta ord:
Vännens e-postadress:

138 ord
» Profil
» Prenumerera
» RSS
» Ge cave en ros

cave har skrivit om

förälskad

caves senaste Ord

» it´s alive!
7 jul 2021 11:55
» i could be your silver spring
24 feb 2021 08:19
» Saker som hänt i min lägenhet
28 apr 2020 12:45
» Överlämning från BUP
27 feb 2020 10:31
» hallå bibblan hur är läget
4 mar 2019 10:04
» generellt ångestsyndrom
2 okt 2018 08:46
» Brottning och brottstycken
20 jun 2018 12:20
» i´m sorry i lost myself
27 maj 2018 18:07
» your dirty sweet delights
2 nov 2017 15:17
» i just miss you. that´s all.
10 okt 2017 10:27
» i type a text but then
7 sep 2017 13:36
» like a substitute for something
27 aug 2017 21:49

Dagens namn: Oskar, Ossian
:: reklam ::